Selamat Datang Ke blog-ketegaq.blogspot.com

Blog terbaik yang menyediakan pelbagai cerita dan artikel menarik dari seluruh dunia. Like kami di facebook tanda sokongan anda dan untuk mendapat update artikel terkini dari kami.

Isu Semasa

Artikel-artikel terkini mengenai isu semasa dalam dan luar negara. Segalanya dari sumber-sumber yang boleh dipercayai.

Pelik

Segala fakta dan artikel mengenai perkara-perkara yang pelik boleh diperolehi di sini. Semua artikel adalah berdasarkan sumber dan kesahihannya anda sendiri tentukan.

Herba Dan Botani

Artikel mengenai tumbuh-tumbuhan yang digunakan untuk perubatan dan penjagaan kesihatan.

Alam Ghaib

Himpunan artikel mengenai alam ghaib yang sukar diperjelaskan dengan mata kasar. Admin mengalukan sumbangan artikel, gambar-gambar atau video untuk dikongsi bersama dalam blog ini.

Thursday, April 11, 2013

Kakak bunuh diri kerana cemburu kelahiran adik tiri

Seorang gadis berusia sembilan tahun telah membunuh diri di bilik air rumahnya pada Ahad lalu selepas memberitahu ahli keluarganya bahawa dia 'ingin mati'. Gadis yang dikenali sebagai Justin Williams tersebut dijumpai oleh ibunya dalam keadaan tergantung pada bingkai mandian di rumah mereka yang terletak di New York.

gambar keluarga

Hasil siasatan polis percaya dia mengambil keputusan untuk menggantung diri setelah sukar menerima kelahiran adik tirinya. Dia pernah dihantar oleh ibu bapanya untuk menjalani terapi tahun lalu setelah memberitahu mereka bahawa dia mahu membunuh diri.

gambar keluarga

Kenalan keluarganya turut memberitahu, dia terpaksa menjalani rawatan terapi setelah menjadi bermasalah selepas kelahiran adik tirinya.

gambar keluarga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...