Selamat Datang Ke blog-ketegaq.blogspot.com

Blog terbaik yang menyediakan pelbagai cerita dan artikel menarik dari seluruh dunia. Like kami di facebook tanda sokongan anda dan untuk mendapat update artikel terkini dari kami.

Isu Semasa

Artikel-artikel terkini mengenai isu semasa dalam dan luar negara. Segalanya dari sumber-sumber yang boleh dipercayai.

Pelik

Segala fakta dan artikel mengenai perkara-perkara yang pelik boleh diperolehi di sini. Semua artikel adalah berdasarkan sumber dan kesahihannya anda sendiri tentukan.

Herba Dan Botani

Artikel mengenai tumbuh-tumbuhan yang digunakan untuk perubatan dan penjagaan kesihatan.

Alam Ghaib

Himpunan artikel mengenai alam ghaib yang sukar diperjelaskan dengan mata kasar. Admin mengalukan sumbangan artikel, gambar-gambar atau video untuk dikongsi bersama dalam blog ini.

Monday, August 5, 2013

Isteri selamatkan suami yang cuba bunuh diri

Tanggungjawab seorang isteri bukanlah menjadi pasangan hidup kepada suami semata-mata. Ianya lebih dari itu, malah adakalanya si isteri terpaksa bertindak menjadi perwira bagi menyelamatkan si suami.

Kejadian yang berlaku di Changchun, China ini amat mengejutkan. Seorang isteri telah memegang pergelangan kaki suaminya setelah si suami terjun dari tingkap pangsapuri rumah mereka dalam cubaan untuk membunuh diri.

Dikatakan si suami tersebut mengalami masalah jiwa dan sedang berhalusinasi. Dia kemudiannya berlari ke tingkap yang terbuka. Mujurlah si isteri sempat memegang kaki si suami. Jiran-jiran yang menyedari kejadian tersebut segera membantu wanita ini bagi menarik suaminya ke dalam rumah.

Isteri selamatkan suami yang cuba bunuh diri
Isteri selamatkan suami yang cuba bunuh diri
Isteri selamatkan suami yang cuba bunuh diri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...