Selamat Datang Ke blog-ketegaq.blogspot.com

Blog terbaik yang menyediakan pelbagai cerita dan artikel menarik dari seluruh dunia. Like kami di facebook tanda sokongan anda dan untuk mendapat update artikel terkini dari kami.

Isu Semasa

Artikel-artikel terkini mengenai isu semasa dalam dan luar negara. Segalanya dari sumber-sumber yang boleh dipercayai.

Pelik

Segala fakta dan artikel mengenai perkara-perkara yang pelik boleh diperolehi di sini. Semua artikel adalah berdasarkan sumber dan kesahihannya anda sendiri tentukan.

Herba Dan Botani

Artikel mengenai tumbuh-tumbuhan yang digunakan untuk perubatan dan penjagaan kesihatan.

Alam Ghaib

Himpunan artikel mengenai alam ghaib yang sukar diperjelaskan dengan mata kasar. Admin mengalukan sumbangan artikel, gambar-gambar atau video untuk dikongsi bersama dalam blog ini.

Monday, April 22, 2013

Rumah sumpahan, enam kali dirempuh kenderaan

Rumah ini mungkin terkena sumpahan atau secara logiknya mungkin disebabkan lokasinya yang tidak bersesuaian. Sama ada percaya atau tidak, tembok di hadapan rumah tersebut dirempuh sebanyak enam kali oleh pelbagai jenis kenderaan dalam masa dua setengah tahun.

Sepasang suami isteri yang tinggal di rumah tersebut mengatakan mereka agak malang apabila tiada sesiapa yang mahu membeli rumah mereka setelah mengetahui apa yang berlaku. Tom Wardle, 67, dan isterinya Shirley, 73, mengakui terpaksa membina semula laman rumah mereka sebanyak enam kali sejak tahun 2010.

kereta
gambar kereta
kereta kemalangan
kemalangan kereta
gambar kereta kemalangan
kereta terbabas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...