Selamat Datang Ke blog-ketegaq.blogspot.com

Blog terbaik yang menyediakan pelbagai cerita dan artikel menarik dari seluruh dunia. Like kami di facebook tanda sokongan anda dan untuk mendapat update artikel terkini dari kami.

Isu Semasa

Artikel-artikel terkini mengenai isu semasa dalam dan luar negara. Segalanya dari sumber-sumber yang boleh dipercayai.

Pelik

Segala fakta dan artikel mengenai perkara-perkara yang pelik boleh diperolehi di sini. Semua artikel adalah berdasarkan sumber dan kesahihannya anda sendiri tentukan.

Herba Dan Botani

Artikel mengenai tumbuh-tumbuhan yang digunakan untuk perubatan dan penjagaan kesihatan.

Alam Ghaib

Himpunan artikel mengenai alam ghaib yang sukar diperjelaskan dengan mata kasar. Admin mengalukan sumbangan artikel, gambar-gambar atau video untuk dikongsi bersama dalam blog ini.

Tuesday, April 16, 2013

Ngeri: Kepala juruterbang dipenggal dan dipanggang

Seorang pejuang pemberontakan Syria meletakkan kepala tentera kerajaan yang dipenggal di atas sebuah pemanggang. Dia kemudiannya dengan bangganya memegang kepala tersebut untuk diambil gambar.

Lelaki di dalam gambar ini merupakan salah seorang Tentera Pembebasan Syria (FSA) dan kepala tersebut adalah milik juruterbang helikopter tentera Assad yang telah ditembak jatuh oleh tentera pemberontak.

gambar ngeri

* Info ini adalah sebagaimana yang dilaporkan oleh sesetengah media. Namun kebenarannya tidak dapat dipastikan sepenuhnya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...