Selamat Datang Ke blog-ketegaq.blogspot.com

Blog terbaik yang menyediakan pelbagai cerita dan artikel menarik dari seluruh dunia. Like kami di facebook tanda sokongan anda dan untuk mendapat update artikel terkini dari kami.

Isu Semasa

Artikel-artikel terkini mengenai isu semasa dalam dan luar negara. Segalanya dari sumber-sumber yang boleh dipercayai.

Pelik

Segala fakta dan artikel mengenai perkara-perkara yang pelik boleh diperolehi di sini. Semua artikel adalah berdasarkan sumber dan kesahihannya anda sendiri tentukan.

Herba Dan Botani

Artikel mengenai tumbuh-tumbuhan yang digunakan untuk perubatan dan penjagaan kesihatan.

Alam Ghaib

Himpunan artikel mengenai alam ghaib yang sukar diperjelaskan dengan mata kasar. Admin mengalukan sumbangan artikel, gambar-gambar atau video untuk dikongsi bersama dalam blog ini.

Friday, July 5, 2013

Wanita ketagihan darah babi

Seorang wanita mengakui terpaksa melalui rutin harian seperti pontianak kerana mengalami masalah ketagihan darah. Michelle, telah mula meminum darah babi semenjak berusia remaja. Dia mengatakan emosinya kurang baik apabila tidak melakukan perbuatan tersebut.

" Darah sangat penting bagi saya bagaikan air," katanya ketika muncul dalam sebuah rancangan televisyen. "Saya suka meminumnya ketika sedang membaca, berehat, menonton televisyen, dan melukis. Tiada waktu yang tidak bersesuaian untuk saya meminum darah."

Ketagihannya yang teruk menyebabkan Michelle tidak dapat memulakan rutin hariannya tanpa melakukan perbuatan tersebut. "Saya meminumnya bagi mendapatkan tenaga." ujarnya lagi.

Wanita ketagihan darah babi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...