Selamat Datang Ke blog-ketegaq.blogspot.com

Blog terbaik yang menyediakan pelbagai cerita dan artikel menarik dari seluruh dunia. Like kami di facebook tanda sokongan anda dan untuk mendapat update artikel terkini dari kami.

Isu Semasa

Artikel-artikel terkini mengenai isu semasa dalam dan luar negara. Segalanya dari sumber-sumber yang boleh dipercayai.

Pelik

Segala fakta dan artikel mengenai perkara-perkara yang pelik boleh diperolehi di sini. Semua artikel adalah berdasarkan sumber dan kesahihannya anda sendiri tentukan.

Herba Dan Botani

Artikel mengenai tumbuh-tumbuhan yang digunakan untuk perubatan dan penjagaan kesihatan.

Alam Ghaib

Himpunan artikel mengenai alam ghaib yang sukar diperjelaskan dengan mata kasar. Admin mengalukan sumbangan artikel, gambar-gambar atau video untuk dikongsi bersama dalam blog ini.

Saturday, March 30, 2013

Ibu tersalah tampar budak yang disangka anak sendiri

Seorang ibu ditahan oleh pihak berkuasa setelah pergi ke sekolah dan tersalah menampar seorang pelajar yang disangkakan anaknya. Ketika kejadian, Tyshekka Collier, 36, dikatakan pergi ke Sekolah Pertengahan Fairforest untuk mengambil anaknya.

Pada masa yang sama, seorang pelajar lain yang sedang menundukkan muka turut berada di pejabat sementara menunggu diambil oleh penjaganya kerana masalah kesihatan. Pengetua Ty Dawkins yang melihat Collier berjalan ke pejabat lalu menampar pelajar tersebut terus memanggil pihak berkuasa.

Setelah menyedari kesilapannya, Collier kemudiannya memohan maaf dan pergi kepada anaknya sebelum menghentak anaknya sehingga tersungkur ke tanah.

Tiga orang anak Collier kini ditempatkan di bawah perlindungan.

Tyshekka Collier

Pengorbanan seekor anjing

Seekor anjing berusia tujuh bulan yang bernama Geo dianggap sebagai wira setelah dengan beraninya menolak keluar seorang kanak-kanak berusia sepuluh tahun dari laluan sebuah trak yang sedang bergerak laju. Malangnya Geo sendiri menerima hentaman tersebut dan mengalami kecederaan serius.

Pengorbanan seekor anjing

Video Sedih: Detik terakhir kasih sayang ibu dan anak

Di Chongqing, China, seorang ibu sedang mengajar anak lelakinya yang baru berusia setahun untuk berjalan. Tiba-tiba, datang sebuah kereta yang hilang kawalan lalu merempuh mereka. Si ibu rebah manakala anaknya pula terpelanting ke arah kanak-kanak perempuan yang baru berusia tiga tahun. Selepas diberikan rawatan, kanak-kanak perempuan serta ibu tersebut terselamat. Malangnya si anak yang masih belum mengenal dunia itu pula telah terkorban.

Video Sedih Detik terakhir kasih sayang ibu dan anak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...