Selamat Datang Ke blog-ketegaq.blogspot.com

Blog terbaik yang menyediakan pelbagai cerita dan artikel menarik dari seluruh dunia. Like kami di facebook tanda sokongan anda dan untuk mendapat update artikel terkini dari kami.

Isu Semasa

Artikel-artikel terkini mengenai isu semasa dalam dan luar negara. Segalanya dari sumber-sumber yang boleh dipercayai.

Pelik

Segala fakta dan artikel mengenai perkara-perkara yang pelik boleh diperolehi di sini. Semua artikel adalah berdasarkan sumber dan kesahihannya anda sendiri tentukan.

Herba Dan Botani

Artikel mengenai tumbuh-tumbuhan yang digunakan untuk perubatan dan penjagaan kesihatan.

Alam Ghaib

Himpunan artikel mengenai alam ghaib yang sukar diperjelaskan dengan mata kasar. Admin mengalukan sumbangan artikel, gambar-gambar atau video untuk dikongsi bersama dalam blog ini.

Monday, April 15, 2013

Lelaki dilahirkan dengan wajah misteri di belakang kepalanya

Edward Mordrake merupakan seorang lelaki muda yang hidup pada abad ke-19. Apa yang menariknya mengenai lelaki ini ialah, dia dilahirkan dengan wajah tambahan di belakang kepalanya. Wajah tersebut mampu ketawa dan menangis, namun tidak mampu untuk makan atau bercakap.

Edward merayu kepada doktor supaya membuang 'wajah syaitan' tersebut kerana dia sering diganggu bisikan halus ketika waktu malam. Walaubagaimanapun, doktor tidak berbuat demikian. Situasi yang dialami oleh Edward hampir sama seperti beberapa individu lain antaranya ialah Chang Tzu Ping dan Pasqual Pinon. Ketika berusia 23 tahun, Edward akhirnya menamatkan riwayatnya sendiri dengan cara membunuh diri.

gambar pelik

Cinta Kolestrol Puteri Disney

Bila diri mula dikuasai nafsu (makan), maka tubuh badan akan mula dikuasai lemak. Yang berlemak pula tidak semestinya tidak cantik. Yang nyata, puteri-puteri disney ini masih 'comel' dalam keadaan sebegitu walaupun dalam 'pandangan yang berbeza'.

gemuk
gemuk
gemuk
gemuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...