Selamat Datang Ke blog-ketegaq.blogspot.com

Blog terbaik yang menyediakan pelbagai cerita dan artikel menarik dari seluruh dunia. Like kami di facebook tanda sokongan anda dan untuk mendapat update artikel terkini dari kami.

Isu Semasa

Artikel-artikel terkini mengenai isu semasa dalam dan luar negara. Segalanya dari sumber-sumber yang boleh dipercayai.

Pelik

Segala fakta dan artikel mengenai perkara-perkara yang pelik boleh diperolehi di sini. Semua artikel adalah berdasarkan sumber dan kesahihannya anda sendiri tentukan.

Herba Dan Botani

Artikel mengenai tumbuh-tumbuhan yang digunakan untuk perubatan dan penjagaan kesihatan.

Alam Ghaib

Himpunan artikel mengenai alam ghaib yang sukar diperjelaskan dengan mata kasar. Admin mengalukan sumbangan artikel, gambar-gambar atau video untuk dikongsi bersama dalam blog ini.

Monday, July 15, 2013

Free No WiFi Zone

Perkhidmatan WiFi Percuma ditawarkan hampir di mana sahaja tempat yang kita pergi. Orang ramai pula sentiasa sibuk melayari internet dengan menggunakan kemudahan tersebut.

Sebuah syarikat berjenama terkenal iaitu Kit Kat melihat ianya adalah satu kelebihan kepada mereka. Bersesuaian dengan slogan Rehatlah Bersama Kit Kat, syarikat ini tidak menawarkan perkhidmatan WiFi Percuma sebagaimana yang dilakukan oleh syarikat lain, sebaliknya mereka menawarkan Zon Tanpa WiFi Percuma.

Mereka meletakkan sebuah papan tanda besar bersama peralatan elektronik bagi menghadang liputan WiFi di zon yang telah dikhususkan. Peralatan 'WiFi Jammer' tersebut akan menghadang liputan WiFi dalam lingkungan lima meter. Orang ramai yang berada di zon ini pula kebiasaannya akan tertarik untuk membaca akhbar, buku-buku, berehat, dan berbual mesra sesama sendiri.

zon tanpa wifi percuma

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...