Selamat Datang Ke blog-ketegaq.blogspot.com

Blog terbaik yang menyediakan pelbagai cerita dan artikel menarik dari seluruh dunia. Like kami di facebook tanda sokongan anda dan untuk mendapat update artikel terkini dari kami.

Isu Semasa

Artikel-artikel terkini mengenai isu semasa dalam dan luar negara. Segalanya dari sumber-sumber yang boleh dipercayai.

Pelik

Segala fakta dan artikel mengenai perkara-perkara yang pelik boleh diperolehi di sini. Semua artikel adalah berdasarkan sumber dan kesahihannya anda sendiri tentukan.

Herba Dan Botani

Artikel mengenai tumbuh-tumbuhan yang digunakan untuk perubatan dan penjagaan kesihatan.

Alam Ghaib

Himpunan artikel mengenai alam ghaib yang sukar diperjelaskan dengan mata kasar. Admin mengalukan sumbangan artikel, gambar-gambar atau video untuk dikongsi bersama dalam blog ini.

Thursday, May 30, 2013

Peminat tulis surat guna darah haid kepada artis

Mungkin kita pernah terdengar tentang sesetengah peminat fanatik bagi mana-mana artis yang sanggup mencederakan diri serta menulis surat dengan menggunakan darah sendiri semata-mata untuk idola mereka. Namun apa yang berlaku di sini agak berbeza. Seorang peminat setia artis k-pop yang terkenal, Taecyeon telah menulis surat kepada artis tersebut dengan menggunakan darah haidnya.

Setelah diterjemahkan, isi kandungan surat tersebut berbunyi begini, "Saya mendedikasikan surat berdarah haid ini kepada Taecyeon. Ok Taecyeon, kamu tidak dapat hidup tanpa saya. Ditaburi bersama beberapa helaian bulu saya."

surat darah haid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...