Selamat Datang Ke blog-ketegaq.blogspot.com

Blog terbaik yang menyediakan pelbagai cerita dan artikel menarik dari seluruh dunia. Like kami di facebook tanda sokongan anda dan untuk mendapat update artikel terkini dari kami.

Isu Semasa

Artikel-artikel terkini mengenai isu semasa dalam dan luar negara. Segalanya dari sumber-sumber yang boleh dipercayai.

Pelik

Segala fakta dan artikel mengenai perkara-perkara yang pelik boleh diperolehi di sini. Semua artikel adalah berdasarkan sumber dan kesahihannya anda sendiri tentukan.

Herba Dan Botani

Artikel mengenai tumbuh-tumbuhan yang digunakan untuk perubatan dan penjagaan kesihatan.

Alam Ghaib

Himpunan artikel mengenai alam ghaib yang sukar diperjelaskan dengan mata kasar. Admin mengalukan sumbangan artikel, gambar-gambar atau video untuk dikongsi bersama dalam blog ini.

Tuesday, May 7, 2013

Manusia burung hantu

Martin Joe Laurello, atau nama sebenarnya Martin Emmerling, dilahirkan di Jerman sekitar tahun 1886. Menariknya, dia mampu memusingkan kepalanya 180 darjah seperti seekor burung hantu. Martin pernah mengikuti beberapa kumpulan pertunjukkan seperti Ripley's Believe it or Not, Ringling Brothers, dan Barnum & Bailey bagi memperlihatkan kebolehan luar biasanya. Dia telah berhijrah ke Amerika pada tahun 1921. Dia turut melatih beberapa ekor anjing bagi melakukan aksi akrobatik.

manusia pelik
manusia aneh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...