Tuesday, August 28, 2012

Misteri Foto Hantu Mengadakan Hubungan Seks

gambar hantu sebenar

Berdasarkan keterangan Dianne Carslisle dari Eucid, Ohio, cucunya Kimora, 4, telah menangkap gambar dua hantu yang sedang mengadakan hubungan seks di ruang tamu rumahnya. Kimora menangkap gambar tersebut menggunakan kamera telefon bimbit.

"Ianya kelihatan seperti hantu yang sedang melakukan hubungan seks di ruang tamu rumah saya. Mereka benar-benar melakukan perbuatan tersebut dan jika diperhatikan, salah satu dari hantu tersebut seakan wanita memakai kasut tumit tinggi." katanya.

Dianne berkata, ini bukanlah kali pertama dia dihantui misteri sebegitu. Beberapa tahun sebelum ini, dia mendakwa pernah melihat kelibat hantu kanak-kanak berada di belakang cucunya, De’Onna Burnett.

Antara misteri lain, Dianne pernah mendandan rambut bersendirian di cermin. Kemudiannya dia menangkap gambar dari sudut belakang. Dia cuba melihat gambar tersebut malangnya gambar tersebut tidak keluar. Secara tiba-tiba, dia mendapat mesej pesanan suara yang berbunyi "saya sayangkan awak". Diana mengatakan mesej tersebut mungkin dari adiknya yang telah meninggal dunia.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...